Powered by ZigaForm version 3.8.9.7

Om oss

Om oss

Örebro Bygg & Utveckling etablerades maj 2007 och sedan start har vår ambition varit en långsiktig relation med våra uppdragsgivare. Vi utför alla typer av byggarbeten – renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader.

Örebro bygg & Utveckling är ett våtrumsbehörigt företag som är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt Byggkeramikrådets Branshregler för Våtrum. Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.

I garantifrågor går vi efter konsumenttjänstlagen som föreskriver en garantitid för privatkunder på 10 år för tätskiktet i badrum.
Mot företagskunder gäller de garantiregler som reglerar de aktuella lagrummen.

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss som leverantör och de resultat vi presterar. Vi ställer stora krav på våra leverantörer, underentreprenörer och inte minst på oss själva. Vi är försäkrade genom Länsförsäkringar och om olyckan skulle vara framme ersätter försäkringen person- och sakskador upp till 10 000 000 kr.

Svenska byggnadsarbetareförbundet

Örebro bygg och utveckling har kollektivavtal med Byggnads.

Funderar du på ett nytt badrum?

Begär kostnadsfri offert!

Svara på några korta frågor så återkommer vi med prisuppskattning inom kort!

Vidare